Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Δεν καταλαβαίνω τί φρουρούν τα ΜΑΤ στην Αθήνα και τί υπερασπίζεται το δημοκρατικοφανές καθεστώς της προπαγάνδας στην Ελλάδα: Την βουλή που παγίδευσε με εκρηκτική ύλη το θεμέλιο της; Το ναό της πατρωνίας; Το άντρο των σκανδάλων; Το φρούριο της διαπλοκής; Το θυσιαστήριο της δημοκρατίας; Τον μηχανισμό ατιμωρησίας της διαφθοράς, συγκάλυψης της μίζας και....
απαλλαγής των χρηματισμένων κυβερνητών και κομμάτων; ‘Η μήπως την λέσχη της συνενοχής για την πτώχευση της χώρας;


Ότι και να φρουρούν, είναι βέβαιο ότι εμπεριέχει αρνητικό μήνυμα για τους Έλληνες, αλλά και τους ξένους. Αυτή η βουλή «έκλεισε» με δική της ευθύνη, ως μηχανισμός έκφρασης και άσκησης της λαϊκής κυριαρχίας. Ας ανοίξει μια άλλη, καθώς ο κοινοβουλευτισμός δεν έχει αδιέξοδα στις αστικές δημοκρατίες. Έχει όμως στις φαυλοκρατίες και τότε έρχεται μια χούντα για να σώσει το καθεστώς.

Οι χούντες στις μέρες μας έχουν πολλές μορφές, δεν είναι αποκλειστικά οι στρατιωτικές δικτατορίες. Οι χούντες καταλύουν την λαϊκή κυριαρχία, έστω και σε αυτή την υποκριτική και κολοβή μορφή, όπως ορίζεται από το Σύνταγμα μας. Ο τρόπος εισαγωγής και επιβολής του μνημονίου με την τρόικα και της δανειακής σύμβασης που το συνοδεύει, έδωσε την χαριστική βολή στην παρούσα βουλή. Έκτοτε το κοινοβουλευτικό σύστημα λειτουργεί υπό καθεστώς έκτακτης ανάγκης, όπως αναγνωρίζεται και από τα ανώτατα όργανα του εφαρμοσμένου δικαίου στην χώρα. Υπάρχει δηλαδή αλλοίωση του πνεύματος του συντακτικού νομοθέτη και διασταλτική ερμηνεία επιμέρους διατάξεων σε βαθμό καταστρατήγησής τους.

 Κάποιοι υπουργοί στο ΠΑΣΟΚ και βουλευτές στο ίδιο κόμμα και στην ΝΔ, «περιέργως» πάθανε αμνησία μετά την θεραπεία-σοκ του ΔΝΤ που επέλεξαν ή αποδέχθηκαν, με ιδιαίτερη μάλιστα ανακούφιση. Λάστιχο κατάντησε το Σύνταγμα, το οποίο τεντώσαμε πέρα από τα όριά του και έσπασε, φίλοι.  Μόνοι σας,οι πολιτικοί απολύτως ανόητα, δολοφονείτε τον κοινοβουλευτισμό, ή καλύτερα ολοκληρώνετε την δολοφονία του και διαμαρτύρεστε σαν μωρές παρθένες στη συνέχεια. Το κρίμα στο λαιμό σας, λοιπόν, και όχι στην κοινωνία που σας «κράζει» και σας εξευτελίζει, χυδαία ίσως.

Έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα. Όταν ροκανίζεις τόσο άθλια και καιροσκοπικά το κλαδί που κάθεσαι, πέφτεις και τσακίζεσαι και τότε έρχονται πάνω από το τραυματισμένο κορμί σου οι καρακάξες και σε απειλούν, ενώ τα παπαγαλάκια σου το μόνον που κάνουν είναι να τις εξαγριώνουν περισσότερο. Αυτή η βουλή είναι πλέον μια αντιλαϊκή οπερέτα. Ας διαλυθεί λοιπόν και ας πάμε τώρα αμέσως σε εκλογές. Κάθε ώρα που περνάει εξευτελίζει περισσότερο ένα πολιτικό σύστημα που σάπισε. Ο λαός έξω στην πλατεία δεν διαμαρτύρεται εναντίον της αρρύθμιστης παγκοσμιοποίησης, όπως νομίζει ο Γιώργος, αλλά εναντίον των ρυθμίσεων που επιβάλλετε, εξαπατώντας τον προεκλογικά και διαρκώς. Οι απατεώνες δεν έχουν δικαίωμα να νομοθετούν. Θα έλεγα ότι έχασαν και το δικαίωμα να πολιτεύονται, αλλά αυτό μόνον το εκλογικό σώμα θα μπορούσε να το βεβαιώσει.Τό πάρτυ τελείωσε καί πρέπει νά καθαρίσουμε τό χώρο πού γέμισε σκουπίδια καί βρωμάνε καί μας μολύνουν..Οι ιστορικοί του μέλλοντος ίσως μας αποκαλύψουν τους διοργανωτές γιατί τους συμμετέχοντες τους ξέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες