Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

Αυτός ο εξαιρετικός κύριος είπε ότι οι νόμιμοι μετανάστες είναι αρκετά χρήσιμοι στην Ελλάδα.Δεν θα έλεγα όχι αν προσέφεραν έστω και κάτι παραπάνω από έναν Έλληνα περιθωριακό πού δυστυχώς για αυτούς έχει και παραπάνω μόρφωση και παραπάνω αγάπη για την Ελλάδα από οποιονδήποτε μετανάστη λαθρομετανάστη πολιτικό πρόσφυγα ή όπως αλλιώς θέλει να αυτοαποκαλείται.Να έρθει λοιπόν αυτή η κυρία (ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ) στη γειτονιά μου και να βοηθήσει πρώτα από όλους αυτούς τους Έλληνες πού ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε κάτι..και όχι να τους βοηθάω εγώ γιατί μέχρι τώρα μπορούσα αλλά βλέπω ότι πολλαπλασιάζονται μέρα με την μέρα,ώρα με την ώρα και δεν φτάνει να τους βοηθάω εγώ και μερικοί άλλοι…και μιλάω για Έλληνες πολίτες.

Αυτοί οι κύριοι μετανάστες ή όπως θέλετε να τους αποκαλείται ας κάτσουν στις χώρες τους και να πολεμήσουν τα καθεστώτα των χωρών τους και όχι να έρχονται εδώ σαν πολιτικοί αντιφρονούντες και πολιτικά διωκόμενοι .

Αυτοί πού διώκονται πολιτικά και φεύγουν από της χώρες τους είναι πολλοί περισσότεροι από αυτούς πού μένουν εκεί.

Ας κάτσουν εκεί και να ανατρέψουν τα καθεστώτα και να δώσουν την μάχη τους εκεί.Από εδώ δεν μπορείς να δώσεις μάχη καθαρίζοντας παρμπρίζ αυτοκινήτου σε φανάρια.Ας σταματήσει αυτό το παραμύθι πλέον η Κυρία ΝΤΑΛΑΡΑ και η παρέα της.

Απλά θα τους βάλετε να σας ψηφίσουν στης εκλογές αυτούς και εγώ σας προτείνω και τους πεθαμένους.Αυτή τη φορά όμως δεν θα είναι εύκολο όσα και αν τους τάξετε.θα σας πουλήσουν ακόμα και αυτοί να είστε σίγουροι.

Σε περιμένω στην γειτονιά μου κυρία Νταλάρα να βοηθήσουμε μαζί μορφωμένους Έλληνες πού ψάχνουν για δουλειά και δεν βρίσκουν αλλά προς το παρών ψάχνουν τα σκουπίδια για να επιβιώσουν .. και προς το παρών επίσης βλέπουν μόνο εμένα να τους βοηθάω και εσένα να τάζεις άσυλα σε λαθρομετανάστες. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ είμαι ευτυχώς άνθρωπος και εσύ δυστυχώς η υπουργός Άννα Νταλάρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες