Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?

Αναρωτιέμαι μερικές φορές τί λαός είμαστε ? Ενώ βιώνουμε μέρες εξευτελισμού και χλευασμού από όλους και από την άλλη έχουμε οργή για τούς ανθρώπους που μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια και μιλάω για τις 3-4  ληστρικές οικογένειες .Ενώ λοιπόν έχουμε οργή εξακολουθούμε να τούς βγάζουμε ξανά στην εξουσία και το χειρότερο να τούς θεωρούμε  και σωτήρες.Αυτούς πού ευθύνονται για όλα αυτά πού περνάμε και τα χειρότερα πού έρχονται.Εδώ και 40 χρόνια(περίπου)καταληστεύουν τα πάντα και ο ανώμαλος λαός μας πού φαίνεται του αρέσει εξακολουθεί να τούς ψηφίζει.Είμαστε άρρωστοι λοιπόν και θέλουμε βοήθεια σίγουρα.Από πού όμως ? Από τούς φίλους μας τούς ευρωπαίους ? Πού μάς μαλώνουν σήμερα για τις σπατάλες μας(δεν το ήξεραν ? )αλλά είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για το εξωτερικό μας χρέος(αγορά όπλων κ.λ.π.)και να μας παρέχουν δήθεν προστασία ? Τώρα όπως βλέπετε χαϊδεύουν την Τουρκία και αδιαφορούν για την Κύπρο το Αιγαίο και τα Ελληνικά(αλλά και Ευρωπαϊκά )σύνορα.Σε  λίγα χρόνια με τους λαθρομετανάστες που έρχονται κατά χιλιάδες θα μας ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ και πληθυσμιακά.Πρέπει λοιπόν σαν λαός να διεκδικήσουμε και να σταματήσουμε όλους αυτούς που θέλουν να λεηλατήσουν τον εθνικό μας πλούτο αρχής γενομένης από (ΔΕΗ ΟΤΕ Τράπεζες κ.λ.π. ) και  καταλήγοντας  στα σύνορα μας.Φτάσαμε στην απόλυτη ΠΑΡΑΚΜΗ.

ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ?

Πριν από 8 χρόνια στην γειτονιά μου βοηθούσα 1-2 ανθρώπους που έτρωγαν από τα σκουπίδια και σε λίγα χρόνια θα τρώω και εγώ από εκεί Εκεί μας φτάσατε.

Άνοιξα και την τηλεόραση και τι είχε βασική είδηση ? Χώρισε η Μενεγακη με το Λατσιο   !!!!!!!!!! Τρομερό . Μπράβο στα κανάλια μας. Δεν μας αξίζει αυτό όμως με την κληρονομιά που κουβαλάμε σαν ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: