Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ

Μια χούφτα κλέφτες έχουν κατακλέψει το κράτος.Όταν λέμε και οι 300 φταίνε βγαίνουν μερικοί και λένε ότι λαϊκίζουμε.Αυτοί που ξέρουν δηλαδή όλοι γιατί κάνουν συγκάλυψη των σκανδάλων ? Αν όχι και οι 300 γιατί δεν παραιτούνται και να τα καταγγείλουν ? παρά τα συγκαλύπτουν ( ο σιωπών δοκεί συναινείν).Ο Καστανίδης άλλαξε δήθεν τον νόμο περί ευθύνης υπουργών (έτσι λέει).Αγράμματοι δεν είμαστε κύριε Καστανίδη,ηλίθιοι σαν λαός και πολύ ανεκτικοί ναι ,αγράμματοι όμως όχι όλοι ευτυχώς. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Ο Πάγκαλος είπε πάλι το εξής κουφό.Εφόσον ο Αυγερινός με διαβεβαίωσε ότι δεν ήρθαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ χρήματα από την SIEMENS τον πιστεύω γιατί ο κύριος Αυγερινός είναι άνθρωπος με κύρος και υπεράνω κάθε υποψίας.Ο Τσουκάτος όμως ομολόγησε και ο Πάγκαλος πιστεύει τον Αυγερινό.Η πολιτική ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο χα!χα!!χα!

Πέντε κόμματα έξι πορίσματα..χα!χα!χα!!!! καμαρώστε τους..χα!χα!χα!  Αδικήματα που έχουν παραγραφεί κάνουν εξεταστικές και η πλάκα είναι ότι εξακολουθούν να πληρώνονται για αυτές της επιτροπές από τα χρήματα του Ελληνικού λαού..χα!χα!!χα!!!

Τώρα καταλαβαίνεται ελπίζω γιατί και οι 300 διότι όλοι ξέρεται ότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί και συνεχίζεται να μας κοροϊδεύεται από τον Πρωθυπουργό, τους αρχηγούς κομμάτων μέχρι τον τελευταίο Βουλευτή.Σταματήστε την υποκρισία και τον εμπαιγμό των πολιτών και του λαού.Ντροπή σας σε όλους σταματήστε να είστε κλόουν και δώστε έστω και τώρα λίγη αξιοπρέπεια στον εαυτό σας.Δεν είναι το πάν το χρήμα και οι αριθμοί, υπάρχει και ο άνθρωπος που πρέπει να είναι πάνω από αυτά

Για μένα και την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν είστε παρά μια χούφτα κλέφτες.Για ποιά Δημοκρατία μιλάτε ? Αυτή είναι η ξεφτίλα του πολιτικού μας συστήματος και είστε υπεύθυνοι και οι 300. Συγκαλύπτεται τα πάντα και ο πλήρης εξευτελισμός σας είναι ότι μερικοί από σας φτάσατε σε στάδια να εκβιάζεται άλλους βουλευτές συναδέλφους σας ότι θα αυτοκτονήσετε αν αποκαλύψουν το όνομα σας και παρακαλάτε να σας λυπηθούν και να σας καλύψουν.Αν αυτό  δεν είναι ξεφτίλα ? τί είναι ?

Εσείς οι 300 δώσατε αμνηστία σε αυτούς που χρεοκόπησαν την χώρα και έβγαλαν τα χρήματα τους (κλεμμένα) στο εξωτερικό.Οι λογαριασμοί που δεν ανοίγουν (γιατί άραγε?)ποιός φταίει ? Τα ρίχνεται στους δικαστές και αυτοί σε εσάς.Δηλαδή και εδώ συγκάλυψη.Όλοι εσείς είστε αθώοι αφού μόνοι σας βγάζεται συμπεράσματα και πορίσματα.Είναι δυνατόν να κλείσω εγώ ο ίδιος τον εαυτό μου φυλακή και να τον βγάλω ένοχο ? ‘Όχι βέβαια πρέπει να είμαι τρελός ή τελείως χαζός.

Το είπε ο Πρωθυπουργός ότι θα σας πάρουν με της πέτρες.Κάποια στιγμή σας λέω εγώ ότι κάποια στιγμή ούτε τα ίδια σας τα παιδιά δεν θα σας αναγνωρίζουν και δεν θα μπορείτε να τα κοιτάξετε στα μάτια.Αυτό είναι χειρότερο και από της πέτρες.Ντροπή και στους 300. Μια συμμορία και μια χούφτα κλέφτες είστε.Τίποτα λιγότερο ίσως περισσότερα …..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες